Seksiviestittelijän Eukko!

Ennen Kansan edustajat lähettelivät Eukoille seksiviestejä. No tästä touhusta nousi aina mekkala. Nykyään Miehen kannattaa odottaa aina Eukon armoa, että hän valitsee Miehen ja jättää viestittelyt sikseen.

Ensimmäinen tapaus Seksiviestittelytapaus, mikä vastaani tuli Tarinoiden sepittäjänä oli erään Maalaisen puolueen Puolesta valehtelija. Hän oli ilmeisesti humalapäissään lähetellyt nuorille Pojille Firmansa puhelimesta Törkyviestejä.

Ei ole helppoa Miesten rakastajilla. Asiasta ei noussut suurta Kohua. Kyseessä taisi olla liian pieni Valehtelija. Mies näyttää edelleen olevan Puolueen leivissä, joten ainoa murhe miehelle taitaa olla uutisen pysyminen sitkeästi Törkyverkossa.

Kansan edustaja Aulis Kankare yllätti kaikki seksiä pursuavilla viesteillään Eukoille. Yhtenä kauniina toukokuisena päivänä Vuonna Jotain pöydälleni ajautui Juttuvinkki. Aulis oli seksiviestitellyt Eukolle. Yhtenä niistä monista Eukoista, joille Aulis oli antanut Kapulansa laulaa.

Mielellään ilmeisesti myös sen toisen kapulan, mutta ilmeisesti ei edes saanut uitettua kettuaan kolossa. Oma Eukkokaan ei ilmeisesti enää rassulle antanut. Ei muuta kuin suostuttelemaan tämä Eukko haastatteluun ja tien päälle.

Kurvaamme Kuvaajan kanssa aivan tavallisen kerrostalon pihalle. Hämmästykseni oli suuri kun näin Eukon. Hän oli rintava pullukka. Ajattelin, että maalaismies Kankareella on makua pullukoiden perään. 

Itse asunto oli eronneen naisen asunto. Siisti, huonekalut Keltaisesta Huonekaluliikkeestä. Sellainen kun tavallisen Eukon asunto on.

Sitten seurasi tavanomaiset kiusalliset juttelut ennen kuin päästään asiaan. Kyselen Eukolta perä perään vakiokysymykset. Missä tapasitte? Miksi hän lähetteli viestejä? Miten se loppui?

Kävi ilmi, ettei Eukko ollut koskaan edes tavannut Kankaretta vaan Kankare oli ryhtynyt hänelle kirjoittelemaan Naamakirjassa. Pian räväkät viestit olivat vaihtuneet rohkeiksi. Sitten päästiin jo törkyilyyn. Himot ne on uskovaisellakin miehellä kuten Kankareella.

Huipentuma oli Kankareen toteamus, että Eukon tissit räjähtäisivät Kankareen puristelusta. Silikonit kai voi räjähtää, mutta miten ne muut? Tämä rassu kun oli viettänyt vapaa-aikaansa Eukoille törkyä viestitellen, ettei ollut ottanut biologisista faktoista selvää.

Minua jo vähän kyllästytti.

Samaan aikaan olin tavannut Törkyverkon typerillä Rakkauspalstoilla Eukon, jonka kanssa oli ongelmia jo kahden viikon päästä tapaamisesta. Ajatukset pyörivät tässä hullussa Eukossa. Aivan liikaa. Hän sätti minua, etten ole Mies vaan Poika. No siinä hän oli oikeassa. Tämä Éukko tosin oli muuten itsekin sekopää.

Niin epätoivoinen olin kuten aina rakkauden perään, että siedin tätä. Loukkaamistani ja nöyryyttämistäni. Minulle tämä oli ainoaa mahdollista rakkautta. Lopulta hän kyllästyi nöyryyttämiseeni ja toi toisen Miehen näytille silmieni eteen. Mitäpä siinä sitten. Ei siellä Törkyverkossa muita Eukkoja olekaan kuin hulluja. Todella hulluja.

No. Asiaan taas. Jutun ilmestyttyä Auliksen Eukko taas soittaa tuohtuneena, että hänet tunnistaa kuvasta. Tarkoitus oli tietenkin, ettei tunnista. No. Saattoi hänet tunnistaa sivuttaiskuvasta, jos hänet tunsi hyvin. Eipä hänkään ilmaiseksi puhunut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Lumipallosotaa

Ennustajalle silikonit!

Jouduin Mielisairaiden huoneeseen